prijsvergelijkingssites

Prijsvergelijkingssites willen dat u ze regelmatig voorziet van een bestand (artikelfeed) met de gegevens van artikelen in uw webwinkel. U kunt dergelijke bestanden op gemakkelijke wijze genereren:

1.In het hoofdvenster klikt u op het tabblad Extra. Vervolgens klikt u in de menugroep Im- & Export op Export en selecteert u Vergelijkingsites.

2.Klik op Opslaan als en selecteer of de kolommen in het bestanden Tab gescheiden (wat resulteert in een txt-bestand) of puntkomma gescheiden (wat resulteert in een csv-bestand) moeten worden. Standaard wensen vergelijkingsites het bestand aangeleverd te krijgen in UTF8 codering.

3.Vervolgens kiest u waar u het bestand wilt opslaan.

4.Klik op Sluiten om het venster Vergelijkingsites af te sluiten.

Naast de standaard artikelfeed is LogiVert ook zo ingericht dat er een speciaal artikelbestand voor Google Shopping aangemaakt kan worden.