Relatielabels afdrukken (Extended)

Vanuit LogiVert 6 kunnen etiketten met de adresgegevens van (een geselecteerde groep) klanten worden afgedrukt. U heeft op twee manieren toegang tot deze voorziening:

1.Klik aan de bovenkant van het hoofdvenster op de tab Start en selecteer vervolgens in de groep Basis de optie Klanten.

2.In het venster Klanten op de tab Start selecteert u in de groep Extra de optie Relatielabels. Het venster Afdrukken relatielabels wordt geopend, met in het deelvenster Klanten selectie een lijst van alle klanten die in LogiVert 6 zijn geregistreerd. Selecteer individuele klanten door het vakje voor een bepaalde klant aan te vinken of klik op de knop Selecteer alles om alle klanten te selecteren.

3.Selecteer met behulp van de voorziening Klanten op criteria zoeken (zie paragraaf Klanten zoeken op basis van criteria) een specifieke groep klanten. Klik in het venster Klanten op criteria zoeken op de knop Relatielabels. Het venster Afdrukken relatielabels wordt geopend, met in het deelvenster Klanten selectie een lijst van alle klanten die in LogiVert 6 zijn geregistreerd. De klanten die u zojuist op basis van criteria heeft geselecteerd zijn geselecteerd. Pas de selectie eventueel aan.

Wanneer u de klanten heeft geselecteerd waarvan u adresetiketten wilt afdrukken kunt u in het veld Label selectie een voorgedefinïeerde label lay-out selecteren. Bekijk met behulp van de knop Openen Openen een afdrukvoorbeeld in het labelontwerpprogramma. Sluit het labelontwerpprogramma af en klik in het venster Afdrukken relatielabels op de knop Afdrukken.