Klanten zoeken op basis van criteria

In paragraaf Klantcriteria is aangegeven hoe u klantspecifieke- en standaard criteria koppelt aan klanten. De standaard criteria kunt u gebruiken om snel specifieke groepen klanten te vinden.

Klik in het hoofdvenster in de navigatiebalk op de knop Klanten en vervolgens op de knop Klanten zoeken op criteria. Er verschijnt een venster met de beschikbare standaard criteria.

Klantenopcriteriazoeken

Selecteer de criteria waaraan de groep klanten die u wilt vinden moet voldoen en klik op Accepteren. In het hoofdvenster zijn nu alle klanten die aan de door u geselecteerde criteria voldoen, rood gemarkeerd.