Bladeren door het inkoopoverzicht

Open het hoofdvenster en klik in de navigatiebalk aan de linkerkant van het venster op de knop Inkopen. In het informatieblad wordt nu een lijst met alle leveranciers weergegeven. In het deelvenster Inkopen worden de bij de geselecteerde leverancier behorende inkopen weergegeven en in het deelvenster Artikelen worden de bij de geselecteerde inkooptransactie behorende artikelen weergegeven. Selecteer de leverancier aan wie de inkooptransatie die u zoekt is gekoppeld. Maak daarbij eventueel gebruik van de sorteer- en filtermogelijkheden. Selecteer op overeenkomstige wijze de gewenste, bij deze leverancier behorende inkooptransactie. Dubbelklik op de inkooptransactie om de betreffende transactie te openen in het venster Inkopen.