Weergave van het informatieblad Agenda

Aan de bovenkant van het informatieblad Agenda is een werkbalk opgenomen waarmee u de weergave van de agenda kunt aanpassen.

agendawerkbalk

1 Dag:

Klik op deze knop wanneer u de agenda op dagbasis wilt weergeven.

Werkweek:

Klik op deze knop wanneer u de agenda op werkweekbasis wilt weergeven

Week:

Klik op deze knop wanneer u de agenda op weekbasis wilt weergeven.

Maand:

Klik op deze knop wanneer u de agenda op maandbasis wilt weergeven.

Jaar:

Klik op deze knop wanneer u de agenda op jaarbasis wilt weergeven.

Vandaag:

Klik op deze knop om de geselecteerde weergave van de agenda zodanig aan te passen dat deze de huidige dag omvat.

Toon werknemers:

Klik op deze knop om de werknemers te selecteren wiens afspraken u in het agendaoverzicht wilt laten weergeven. Het betreft hier uiteraard alleen werknemers die als inloggebruiker in LogiVert 6 zijn geregistreerd.

Groeperen:

Klik op het pijltje naast dit veld om de in de agenda getoonde dag(en) zonder groepering of gegroepeerd op gebruiker of datum weer te geven.

Planbord:

Klik op deze knop om de agenda in de vorm van een planbord weer te geven.