Afspraken bekijken en aanpassen

Er zijn twee manieren waarop u een reeds ingevoerde afspraak kunt bekijken, aanpassen of verwijderen:

Klik in het hoofdvenster in de navigatiebalk op de knop Agenda en selecteer in de kalender in de linkerbovenhoek of op het informatieblad de dag waarop de afspraak plaatsvindt die u wilt bekijken, aanpassen of verwijderen. De afspraak is nu zowel op het informatieblad als in de takenlijst in de navigatiebalk zichtbaar (u kunt in de takenlijst afspraken herkennen aan het pictogram afspraak).
Dubbelklik op het informatieblad of in de navigatiebalk op de afspraak die u wilt aanpassen. Het venster met de detailgegevens van de afspraak wordt geopend. Pas de gegevens aan of klik op de knop Verwijderen aan de onderkant van het venster om de afspraak uit de agenda te verwijderen. Klik op de knop Accepteren om het venster Afspraak te sluiten.
Klik in het hoofdvenster in de navigatiebalk op de knop Agenda en selecteer in de kalender in de linkerbovenhoek of op het informatieblad de dag waarop de afspraak die u wilt aanpassen of verwijderen plaatsvindt. Selecteer op het informatieblad de betreffende afspraak en klik op de rechtermuisknop. Selecteer vervolgens de optie:
Open om het venster met de detailgegevens van de afspraak te openen en de andere afspraakdetails aan te passen.
Toon tijd als om de weergave van de afspraak aan te passen zodat uw collega's kunnen zien of u tijdens de afspraak al dan niet bereikbaar bent. Let op: deze tijdsweergave is alleen zichtbaar als de agenda op dag- of werkweekbasis wordt bekeken (zie ook paragraaf Weergave van het informatieblad Agenda).
Soort om het afspraaktype te wijzigen.
Verwijderen om de afspraak uit de agenda te verwijderen.