Back-up maken en terugzetten

Back-ups kunnen gebruikt worden om administraties te herstellen na kritieke fouten, over te zetten naar andere pc’s of te kopiëren om als sjabloon voor een nieuwe administratie te dienen.

U wordt geadviseerd om met enige regelmaat back-ups te maken. Is het al een tijdje geleden dat u een back-up heeft gecreëerd, wordt u door een bericht in het gedeelte Berichten in het Dagoverzicht hierop geattendeerd. U kunt de back-upprocedure starten door op het bericht te klikken. U kunt de back-upprocedure ook starten door in het hoofdvenster op het tabblad Start te klikken en in de menugroep Administratie op Back-up en vervolgens Back-up maken te klikken. Kies de locatie, geef het bestand een naam, geef  aan of u een back-up inclusief of exclusief archiefbestanden wilt en klik op Opslaan.

Een back-up terugzetten doet u als volgt:

1.Open een bestaande administratie en klik in het hoofdvenster op het tabblad Start en vervolgens in de menugroep Administratie op Back-up en Back-up terugzetten.

2.Selecteer de terug te zetten back-up en klik op Openen.

3.Het venster Administratie-eigenschappen > Nieuwe administratie wordt geopend. Wijzig indien gewenst de naam en locatie van de administratie en klik op Volgende om de back-up terug te zetten.

óf

1.Start LogiVert 6.

2.Klik op de knop Back-up terugzetten onderin het venster Start.

3.Selecteer de terug te zetten back-up en klik op Openen.

4.De administratieback-up is nu terug gezet en kan gekozen worden uit de lijst van bestaande administraties.