Hoofdvenster

Als u voorbij het laatste venster bent waar u de eigenschappen van uw nieuwe administratie/webwinkel definieert, opent zich het hoofdvenster. Dit is hetzelfde venster dat wordt weergegeven bij het openen van een bestaande administratie.

hoofdvenster

j Balk met tabbladen en menugroepen

De balk in het hoofdvenster bevat drie tabbladen: Start, Basisgegevens en Extra. Elk tabblad is onderverdeeld in menugroep met de menuopties. Alle functies gerelateerd aan het hoofdvenster kunt u via deze menuopties opvragen.

k Navigatiebalk

Onderaan de navigatiebalk vindt u de knoppen Dagoverzicht, Artikelen, Klanten en Verkopen. Het aan klikken van een van knoppen verandert de inhoud bovenin de navigatiebalk.

Als u op de knoppen Verkopen of Klanten klikt, krijgt u bovenin de balk een zoekmogelijkheid. Als u Artikelen aanklikt krijgt u het overzicht van uw artikelengroepen. Klikt u op Dagoverzicht verschijnt er een overzicht van de meest noodzakelijke functies en een overzicht van handige externe Windows-programma’s.

l Informatiegebied

Bij het aanklikken van de verschillende opties onderin de navigatiebalk verandert ook de inhoud van het informatiegebied.

Klikt u op Artikelen dan vindt u hier alle artikelen die onder de in de navigatiebalk geselecteerde artikelgroep vallen.

Klikt u in de navigatiebalk op Klanten dan vindt u in het informatiegebied de klanten waarvan u over de gegevens.

Klikt u op Verkopen dan krijgt u een overzicht van de verwerkte verkopen gegroepeerd op klanten, verkopen en artikelen.

Klikt u op Dagoverzicht dan verschijnen de volgende onderdelen:

Een lijst met mededelingen met betrekking op LogiVert 6 en reminders voor belangrijke nog uit te voeren acties.

Een statistiekenoverzicht met cijfers van aantallen artikelen, klanten, leveranciers en nog te behandelen verkopen.

Een omzetgrafiek aan hand van de verkopen van uw webwinkel.

Afhankelijk van het geselecteerde tabblad een overzicht van de nog te behandelen verkopen of een overzicht van bestellingen met een achterstallige betaling.

Vanuit het hoofdvenster kunt makkelijk de andere drie belangrijke vensters openen van LogiVert 6: de vensters Artikelen, Klanten en Verkopen. Via het tabblad Start klikt u in de menugroep Gegevens op de corresponderende menuoptie.