Artikelspecificaties - Media - Mediablokken - Details

Elke detailpagina bevat een afbeelding en basisdetails van het betreffende artikel. Klik op knop toevoegen om extra informatie over het artikel toe te voegen aan de detailpagina.

LogiVert 6 biedt u de mogelijk om downloadbare bestanden gerelateerd aan artikelgroepen of individuele artikelen aan te bieden via zowel de pagina’s van de artikelgroep als de detailpagina’s. Een downloadbestand koppelen aan een artikel of groep artikelen doet u door op het tabblad Mediablokken - Algemeen of Mediablokken – Details op knop toevoegen te klikken. U kiest vervolgens voor Opgemaakte tekst. In het venster Tekst bewerken noteert u de tekst die verwijst naar het bestand (bv. ‘klik hier voor de technische specificaties’). Selecteer het woord of woorden die u wilt linken (het woord ‘hier’ in eerder genoemd voorbeeld) en kies in het menu voor Invoegen en vervolgens voor Hyperlink… . In het venster Invoegen hyperlink kiest u bij Doel het gewenste bestand. Indien gewenst kunt u via de knop Aanpassen de weergave van de hyperlink wijzigen. Klik OK om het venster weer af te sluiten.