Downloadbestanden

Met LogiVert 6 biedt u uw klanten de mogelijkheid bestanden aan te bieden die gerelateerd zijn aan uw webwinkel of uw assortiment. De informatie in deze bestanden is meestal vanwege de lengte of de inhoud niet geschikt om in uw webwinkel te plaatsen (bv. brochures, jaarverslagen of technische specificaties). Voordat u deze bestanden aan uw klanten kunt aanbieden, dient u ze eerst toe te voegen aan de collectie downloadbestanden.

Klik in het hoofdvenster op het tabblad Basisgegevens. En vervolgens in de menugroep Overige op Downloadbestanden.

downloadbestanden

1.Klik op Toevoegen om een nieuw bestand toe te voegen. Kies het bestand dat u wilt toevoegen en klik op Openen.

LET OP: bij sommige type bestanden dient u er op te letten dat u deze niet geopend heeft op uw pc (bv word-documenten). Dit kan er namelijk voor zorgen dat de Mijn Webwinkel applicatie vast loopt. U dient het bestand eerst te sluiten alvorens u deze toevoegt aan het downloadbestandenoverzicht.

2.Als u een downloadbestand niet meer beschikbaar wilt maken in uw webwinkel, selecteert u het bestand in de lijst en klikt u op verwijderen. Het bestand wordt dan uit uw webwinkelomgeving verwijderd. Het bestand bevindt zich dan nog wel op de originele locatie op uw pc of netwerk.

3.Voeg de gewenste bestanden toe totdat uw overzicht compleet is en klik op Sluiten om het venster Downloadbestanden af te sluiten.

U kunt de downloadbestanden zowel koppelen aan een individueel artikel of u kunt ze beschikbaar maken op een Extra pagina.