Geef aan hoe de slider, aanbiedings- en attentieartikelen worden weergegeven op de homepage/beginpagina van u webwinkel.

VormgevingTemplateSliderAnbiedingsAttentie

Slider op homepage

Niet tonen: er wordt geen slider getoond op de homepage

Attentieartikelen: artikelen die aangemerkt zijn als attentieartikel worden getoond in de slider

Aanbiedingsartikelen: artikelen die aangemerkt zijn als aanbiedingsartikel worden getoond in de slider

Afbeeldingen: Afbeeldingen toegevoegt aan de afbeeldingenslider (zie hieronder) worden getoond in de slider

Weergave aanbiedings- en attentieartikelen onder in homepage

Standaard: afhankelijk van de breedte van de homepage en de hoeveelheid aanbiedings- en attentieartikelen worden deze in een of meerdere rijen getoond.

Accordeon: de rijen met attentie- en aanbiedingsartikelen worden deels verborgen en kunnen getoond worden door er op te klikken.

Niet tonen: de aanbiedings- en attentieartikelen worden niet getoond.

Maximaal aantal te tonen artikelen

Geef aan hoeveel van de betreffende artikelen daadwerkelijk getoond wordt op de homepage.

Afbeeldingenslider

Klik op Toevoegen om een afbeelding toe te voegen aan de slider. Met het klikken op VerwijderItem verwijdert u de afbeelding. U kunt zien welke afbeelding er toegevoegd is door de regel in de lijst aan te klikken en vervolgens op preview te klikken.

U verandert de volgorde van de afbeeldingen in de slider door op een van de regels in het overzicht te klikken en deze met de knoppen ItemOmhoog en ItemOmlaag te verplaatsen.

U kunt de afbeeldingen aanklikbaar maken door in het overzcht in de kolom URL de link te plaatsen waarnaar er verwezen dient te worden. Linkt u naar pagina's binnen uw webwinkel, laat u het domein/internetadres van de webwinkel weg. De link/URL begint dan met index.php? zoals in de afbeelding is te zien.