Bij betalingswijzen kunnen onder het tabblad Administratief een “Succes pagina” en een “Cancel pagina” opgegeven worden. Dit zijn de pagina’s die getoond zullen worden als na gebruik van betreffende betalingswijze de betaling geslaagd is of niet.

De Cancel pagina kan  ingezet worden voor alle betalingswijzen die gekoppeld zijn aan een betalingssysteem.

De succes pagina werkt nog maar bij een selecte groep betalingssystemen (dit komt door de wijze van implementatie en de mogelijkheden van het betaalsysteem). Het gaat (momenteel) om de volgende systemen:

Sisow [epay/ecare]
Rabo Omnikassa
WebPay
NestPay
MultiSafepay Connect

Indien bij een betalingssysteem een succes en/of cancel URL opgegeven kan/moet worden dient u het volgende op te geven:

Succes URL = [uw domeinnaam]/index.php?action=psp_success_url
Cancel URL = [uw domeinnaam]/index.php?action=psp_cancel_url

Als de betaling geslaagd is zal de (extra) pagina getoond worden zoals gedefinieerd bij de betalingswijzen onder “Succes pagina”. Als de betaling niet geslaagd is zal de (extra) pagina getoond worden zoals gedefinieerd bij de betalingswijzen onder “Cancel pagina”.

Het definiëren van deze pagina’s gaat als volgt:

U maakt een extra pagina aan waarbij u aangeeft dat deze in geen enkel menu getoond moet worden.
U noemt deze pagina bij voorbeeld “Uw betaling is geslaagd”
U gaat naar uw betalingswijze en vult bij “Succes pagina” de naam/titel van betreffend pagina in waarbij u alleen kleine letters gebruikt en spaties vervangt door een _. In ons voorbeeld wordt het dan
uw_betaling_is_geslaagd