admineigenschappen-weergavebasis-klEigenschappen4-KlantenloginVerplicht

Met LogiVert kunt u bepalen of uw klanten wel of niet dienen in te loggen alvorens zij een bestelling kunnen plaatsen. Tevens kunt u bepalen of klanten uw artikelen kunnen zien in de webwinkel als zij niet zijn ingelogd. Niet-verplichte/Mogelijke login biedt uw klanten het voordeel dat zij maar eenmalig hun gegevens hoeven in te vullen.

Naast de opties van al dan niet verplicht inloggen en het bekijken van uw webwinkel, wordt ook uw klanten de mogelijkheid geboden hun bestelgeschiedenis en hun orderstatus te bekijken alsmede een openbare verlanglijst te creëren.