Interne zoekopdrachten

U kunt er voor kiezen om uw webwinkel de zoekopdrachten van de bezoekers bij te laten houden. Hiervan kunt u dan in het programma een rapportage oproepen. Dit kan u zeer waardevolle informatie opleveren over hetgeen waar uw bezoekers naar op zoek zijn.

U activeert deze functionaliteit via het venster Eigenschappen menu Instellingen en door in het venster Instellingen onder Webwinkel de optie Interne zoekopdrachten registreren aan te zetten. U dient uw webwinkel hierna te publiceren.De opdrachten zullen dan bij het verwerken van de bestellingen in de back-office opgenomen worden.

U krijgt dan een overzicht in een grid. In dit grid kunt u o.a. sorteren, groeperen en filteren. Weergegeven worden datum en tijd van invoer van de opdracht, de zoekopdracht zelf, de taal waarin de webwinkel wordt bekeken, een geanonimiseerde id van de klant en of bij de zoekopdracht zoeksuggestie aan stond.

InterneZoekopdrachten