Artikelspecificaties - Extra Documenten

De extra documenten die u toe kunt voegen via tabblad Extra documenten worden geprint zodra u een factuur afdrukt waarin het artikel aanwezig is. Dit kan praktisch zijn voor bijvoorbeeld fact sheets of certificaten.

ArtikelenExtraDocumenten

Klik op NieuwItem om een document toe te voegen aan het artikel. Initiëel worden enkel rtf-bestanden weergegeven. Pas in het Windows venster de bestandselectie aan om ook bestanden met andere extensies toe te kunnen voegen. Zorg er hierbij wel voor dat dit printbare bestanden zijn. Met VerwijderItem verwijdert u het document bij het artikel.