Artikelspecificaties - Financieel - Multishop prijzen (LogiVert)

Indien er gebruik wordt gemaakt van de Multishop-functionaliteit kan het wenselijk zijn in de verschillende deelshops dezelfde artikelen met verschilllende prijzen te tonen.

ArtikelenFinancieelMultishopprijzen

Klik op NieuwItem om een regel toe te voegen. Vul het nummer van de deelshop in of selecteer de naam van de deelshop. Geef de gewenste verkoopprijs en adviesprijs op. Klik op VerwijderItem om de aangemaakte regel te verwijderen.