Webwinkel in verschillende talen

De eigenschappen van een webwinkel/administratie worden gedefinieerd aan de hand van zes vensters. Deze vensters verschijnen via de optie Start -> Administratie -> Eigenschappen in het hoofdvenster.

Eerste van de zes administratie-eigenschappen is 1/6 Talen

EigenschappenTalen

Klik op de pijl naast het veld Basistaal om de standaardtaal te selecteren. In deze taal voert u de artikelen in.

Selecteer andere talen waarin uw webwinkel opvraagbaar is.

Klik op Volgende om naar het volgende eigenschappenvenster te gaan.

Het venster waar u de specificaties van de artikelen en artikelgroepen invult heeft ook een tabblad Talen waar u een vertaling van de artikelgegevens kunt invoeren.

U kunt met de knop Artikelgegevens kopiëren de ingegeven gegevens van uw artikel of artikelgroep ingegeven in de standaardtaal kopiëren naar de corresponderende velden in het Talen tabblad.

EigenschappenTalen-Artikelenkopieren

Selecteer de gegevens die u wilt kopiëren en klik op Accepteren. Op het tabblad Talen van het artikel of de artikelgroep kunt u de velden gemakkelijk herkennen die vertaling behoeven. Vergeet niet te controleren of u op de tabbladen Media en Opties ook velden dient te vertalen.

EigenschappenTalen-voorbeeldtabbladTalen

Houd u er rekening mee dat Artikelgegevens kopieren alleen werkt als u reeds de artikel en artikelgroep heeft ingevuld in de standaardtaal.