Verkooptransacties zoeken op factuurnummer

Open het venster Verkopen, klik op de tab Start, klik op de optie Zoeken in de groep Zoeken en selecteer vervolgens de optie Factuur zoeken. Voer in het venster Factuur zoeken in het veld Factuurnummer het gehele of een deel van het nummer in van de factuur die u wilt vinden en klik op de knop Zoeken. In het veld Gevonden facturen worden alle facturen weergegeven die een factuurnummer hebben dat gelijk is aan het door u ingevulde nummer of die een factuurnummer hebben waar het door u ingevulde nummer deel van uitmaakt. Dat betekent dat wanneer u een 4 in het veld factuurnummer heeft ingevuld, niet alleen de factuur met factuurnummer 4 wordt weergegeven, maar ook bijvoorbeeld de facturen met de nummers 24 of 314. Selecteer de gewenste factuur en klik op de knop Accepteren.

De verkooptransactie waar de geselecteerde factuur deel van uitmaakt wordt nu getoond. Het tabblad Facturen is daarbij geopend zodat u direct toegang heeft tot de betreffende factuur.