Standaard extra pagina’s

Admineigenschappen-extrapag-alg

Standaard extra pagina’s creëert u als volgt:

1.Klik op het tabblad Algemeen.

2.Klik op knop toevoegen naast tabblad Algemeen.

3.Vul bij Naam de naam van de nieuwe pagina in (bijvoorbeeld contactgegevens).

4.Bij de extra pagina’s kunt u gebruik maken van tekst, afbeeldingen, audio en html code. Klik op knop toevoegen onder Naam om de door u gewenste soort informatie toe te voegen. U kunt de lay-out aanpassen door de individuele onderdelen naar boven en beneden te verplaatsen middels de pijlen.

5.Onder Tonen in… kunt u specificeren of de extra pagina opvraagbaar is via de kop, het menu en/of de voet.

6.Klikt u nogmaals op knop toevoegen naast het tabblad Algemeen wederom een extra pagina te creëren. Bij meerdere extra pagina’s kunt door middel van de pijlen uiterst links bepalen in welke volgorde deze worden weergegeven in de kop, het menu en/of de voet.