Maten/eenheden

Voor verschillende artikelen gelden verschillende standaardmaten en -eenheden. Afmetingen bij fietsen worden uitgedrukt in inches. Een vel papier geldt als eenheid bij printpapier. Door de geldende maat en/of eenheid voor uw artikelen te specificeren, creëert u eenheid in uw assortiment.

In het hoofdvenster klikt u op het tabblad Start. Vervolgens klikt u in de menugroep Basis op Artikelen om het venster Artikelen te openen. In het venster Artikelen klikt u op Basisgegevens en selecteert u Maten/eenheden.

mateneenheden

1.Klik op knop toevoegen-menu om een nieuwe standaardmaat of eenheid toe te voegen. Vul bij Maat/eenheid de gewenste standaard in (bv. 24 inch of 500 vellen).

2.Klik op knop toevoegen-menu om nog een nieuwe standaardmaat of eenheid toe te voegen of klik op Sluiten om het venster Maten/eenheden af te sluiten.

Zie Artikelspecifiaties - Algemeen voor meer informatie over hoe u de ingegeven standaardmaten en -eenheden koppelt aan specifieke artikelen.