Algemeen

TemplateInstellingenAlgemeenAlgemeen

URL structuur

U kunt ervoor kiezen om de dynamische URL's die standaard getoond worden aan te passen naar statische URL's.

Dynamische URL's: http://www.logivert.nl/index.php?action=article&aid=x&group_id=x&lang=NL
Statische URL's: http://www.logivert.nl/nl/artikelgroep/artikel/pagina.html

Zoeksuggesties tonen

Als een klant gebruikt maakt van het zoekveld zal de webwinkel zoeksuggesties tonen aan de hand van het aanwezige assortiment.

Contactgegevens

Vul contactgegevens in van uw onderneming en vink de box aan om de contactgegevens onderin elke pagina weer te laten geven.

Textuele taalselectie

Vink deze optie aan om in plaats van vlaggen tekst te tonen voor het selecteren van de taal in de webwinkel.