Klantgegevens: tabblad Taken

Op dit tabblad worden de taken weergegeven die in relatie tot deze klant in LogiVert 6 zijn geregistreerd. U kunt, indien gewenst, velden toevoegen aan dit overzicht (zoals beschreven in paragraaf De weergave aanpassen) zodat bijvoorbeeld ook wordt weergegeven of en op welke datum taken reeds voltooid zijn.

KlantenTaken

Om de details van een specifieke taak te bekijken, een taak toe te voegen, een taak aan te passen of om een taak uit het overzicht te verwijderen selecteert u de betreffende taak en klikt u op de knop Taken aan de rechterkant van het venster (zie ook paragraaf Taken bekijken en aanpassen).