Klanten zoeken met behulp van zoekfilter

Voor het zoeken van specifieke klanten kunt u gebruik maken van een zoekfilter. U vindt de zoekfilter door in het hoofdvenster op de knop Klanten  in de navigatiebalk te klikken. De zoekfilter is ook beschikbaar aan de bovenkant van het venster Klanten.

1.Klik in het hoofdvenster op het tabblad Start en vervolgens in de menugroep Gegevens op Klanten om het venster Klanten te openen.

2.Bovenin de navigatiebalk wordt de zoekfilter weergegeven. Vul (een deel van) de bedrijfsnaam, trefwoord of contactpersoon van de klant die u zoekt.

3.Klik op de pijl in het veld naast Zoeken in om aan te geven op welke waarde (bedrijfsnaam, trefwoord of contactpersoon) u wilt zoeken.

4.Klik op de verrekijker naast het veld Zoekfilter. In het overzicht worden nu alleen klanten weer gegeven die aan het zoekcriterium voldoen.

5.Selecteer nu de klant die u zocht of klik op knop verwijderen om de zoekfilter ongedaan te maken en alle klanten weer te geven in het overzicht.