Insluiten van downloadbestanden op de extra pagina’s

LogiVert 6 biedt u de mogelijkheid om links in uw webwinkel te plaatsen waar uw klanten brochures, prijslijsten en algemene voorwaarden kunnen ophalen.

Voordat u de link naar het bestand kunt plaatsen, dient u dit bestand toe te voegen aan de Downloadbestanden.

Links naar downloadbestanden van individuele artikelen kunt u kwijt op het tabblad Media in het venster Artikelen.

Links naar downloadbestanden die niet gerelateerd zijn aan specifieke artikelen kunt insluiten op de extra pagina's.

Dit doet u als volgt:

1.Klik op knop toevoegen naast het tabblad Algemeen.

2.Zet de naam van uw nieuwe pagina (bijvoorbeeld ‘Brochures’) in het veld Naam.

3.Klik knop toevoegen en selecteer Opgemaakt tekst.

4.Voer in het venster Tekst bewerken de gewenste tekst in (bijvoorbeeld ‘Download brochure’).

5.Selecteer het gedeelte van de tekst dat u als link wilt weergeven (bijvoorbeeld het woord Brochure). Selecteer in het menu de optie Invoegen en vervolgens Hyperlink...

6.Klik bij Doel op de pijl naar beneden en kies het gewenste bestand.

7.Klik op Aanpassen om de eigenschappen van de hyperlink te definiëren.

8.Klik op Accepteren om terug te gaan naar venster Tekst bewerken en wederom op Accepteren om dit venster af te sluiten.