Inkoop- en verkoopoverzichten

Er zijn zes verschillende soorten inkoop- en verkoopoverzichten beschikbaar:

verkochte artikelen
af te dragen BTW
BTW-listing
klanten
te leveren bestellingen
Intrastat rapport

inkoopenverkoopoverzichten

Selecteer eerst aan de linkerkant van het venster welke van de beschikbare overzichten u wilt weergeven. Geef vervolgens aan de rechterkant de specificaties aan waaraan het te genereren overzicht moet voldoen. Klik ten slotte op de knop Overzicht aan de rechteronderkant van het venster om het geselecteerde overzicht weer te geven.