Herinneringsfacturen

In het verkooptransactieoverzicht aan de linkerkant van het venster Verkopen kunt u in één oogopslag zien welke uitstaande betalingen achterstallig zijn door te klikken op de tab Achterstallige betalingen (zie ook Filteren met behulp van het verkoopoverzicht).

U gaat als volgt te werk om op snelle wijze herinneringsfacturen te verzenden voor deze achterstallige betalingen:

1.Selecteer in het overzicht van achterstallige betalingen, de verkooptransactie waarvoor u een herinneringsfactuur wilt versturen.
2.Selecteer, indien er meerdere facturen voor deze verkooptransactie zijn, de achterstallige factuur met behulp van de bladerknoppen bladeren naast het veld Datum.
3.Klik op het pictogram Herinnering factuur knop factuurherinnering naast de bladerknoppen om een herinneringsversie van de betreffende factuur af te drukken.