Grootboeknummers

LogiVert 6 biedt u de mogelijkheid financiële informatie te exporteren. Het geëxporteerde bestand kan vervolgens geïmporteerd worden in uw boekhoud-software. Om deze functie te kunnen gebruiken dient u de grootboeknummers die u hanteert in uw financiële administratie te specificeren.

In het hoofdvenster klikt u op het tabblad Basisgegevens en vervolgens in de menugroep Administratief op Grootboeknummers.

Grootboeknummers

1.Klik op knop toevoegen-menu

2.Vul het grootboeknummer in.

3.Geef een omschrijving van het nummer.

4.Klik op knop toevoegen-menu om een nieuwe grootboeknummer toe te voegen of op Sluiten om het venster af te sluiten.