Extra pagina’s met een invulformulier

Een extra pagina met een invulformulier maakt u als volgt:

1.Klik op knop toevoegen naast het tabblad Algemeen.

2.Vul bij Naam de naam in van de nieuwe pagina (bijvoorbeeld Informatieaanvraag).

3.Klik op het tabblad Formulier.

4.Vink de optie Formulier opnemen in pagina aan.

5.Klik op knop toevoegen rechts in het veld Velden om het venster Formulierveld te openen.

6.Selecteer het soort veld dat u wilt gebruiken en definieer de veldeigenschappen.

7.Om een tweede veld toe te voegen klikt u nogmaals op knop toevoegen. Doe dit tot u al uw gewenste invulvelden heeft.

8.Met de iconen aan de rechterkant kunt u de aangemaakte formuliervelden verwijderen, wijzigen en rangschikken.

9.Kies in het tabblad Algemeen of u een link naar het invulformulier wilt opnemen in de kop, het menu of de voet van uw webwinkel.

10.Klik op knop toevoegen naast het tabblad Algemeen om een nieuwe extra pagina toe te voegen of op Volgende om naar het volgende administratie-eigenschappen venster te gaan.

Voorbeeld van hoe een simpel invulformulier er uit ziet:

voorbeeld formulier

Bovenstaand voorbeeld is als volgt opgebouwd:

EigenschappenExtrpaginasFormulier