Exporteren van artikelgegevens

U kunt de volgende artikeldetails uit uw administratie exporteren naar een bestand met de extensie csv.:

Omschrijving
Maat/eenheid
Specificatie
Artikelcode
Artikelcode 2
Barcode
Prijs
BTW
Inkoopprijs
Adviesprijs
Media blok - Algemeen
Media blok - Details
Gewicht
Prijstekst
Artikelgroep (Niveau 1)
Artikelgroep (Niveau 2)
Artikelgroep (Niveau 3)
Technische voorraad
Beschikbaarheid
Mini afbeelding*
Kleine afbeelding*
Grote afbeelding*
Minimum voorraad
Bestellen per
Leverancier

*) De afbeelding zelf wordt niet opgenomen in het exportbestand. In het bestand wordt een padverwijzing opgenomen van de locatie van het afbeeldingsbestand op de lokale pc.

Het geëxporteerde bestand kunt u bijvoorbeeld gebruiken bij het opzetten van een andere webwinkel. Om een dergelijk exportbestand te creëren, klik in het hoofdvenster op het tabblad Extra en vervolgens in de menugroep Im- & export op Export en Artikelgegevens exporteren.

Artikelgegevens-exporteren

Vul de naam van het bestand in en klik op knop naast het veld Doel om een bestemming voor het bestand te kiezen.

Geef aan of u alle artikelen in de administratie wilt exporteren of alleen de artikelen opgenomen in de webwinkel.

Geef aan of de inhoud van de velden gelimiteerd dient te worden aan 250 karakters en klik op Exporteren.