Bestelgeschiedenis en bestelstatus (Plus & Extended)

LogiVert 6  biedt uw ingelogde klanten de mogelijkheid om zowel hun bestelhistorie als de status van hun huidige bestelling op te vragen. Deze functie is alleen mogelijk als u deze heeft geactiveerd bij de basisinstellingen van uw administratie/webwinkel en als u bestelstatussen heeft gedefinieerd alsmede actuele bestelstatussen heeft gekoppeld aan uw verkopen.

Als aan bovenstaande drie voorwaarden is voldaan, kunnen uw klanten na het inloggen op de persoonlijke ledenomgeving op de optie Bestelgeschiedenis. Uw klant krijgt nu een lijst te zien van al de gedane bestellingen inclusief besteldatum, ordernummer, bestelbedrag en actuele status. De details van een bestelling kunnen opgevraagd worden door op het ordernummer te klikken.

Vanuit de pagina met details van een specifieke bestelling kunnen herhaalbestellingen geplaatst worden via de knop Alle artikelen bestellen.  Tevens kan per bestelregel een herhaalbestelling geplaatst worden. Klik op de regel, pas indien gewenst het aantal aan en klik op de winkelmand.