Bestelgegevens

E-mailadres voor bestellingen
Hier noteert u het e-mailadres waar u de orders van uw webwinkel wilt ontvangen. Dit e-mailadres wordt niet weer gegeven in uw webwinkel. U kunt het voorbeeld e-mailadres verwijderen door op knop verwijderen te klikken. Om een e-mailadres toe te voegen klikt u op knop toevoegen en vult u het adres in. Klik vervolgens op Accepteren. Naar wens kunt u meerdere e-mailadressen toe voegen.

Dankwoord
Dit is de tekst die uw klant ziet na het afronden van zijn of haar bestelling. Naast tekst kunt u ook audio en/of afbeeldingen toevoegen. Klik op knop toevoegen en selecteer de door gewenste informatie die u als dankwoord wilt weergeven.

Algemene leveringsvoorwaarden
Voordat uw klant zijn bestelling kan afronden dient hij of zij akkoord te gaan met uw leveringsvoorwaarden. Selecteer en verwijder de voorbeeldtekst en vul uw eigen leveringsvoorwaarden in.