Bedrijfsbibliotheek

U kunt in LogiVert 6 een bedrijfsbibliotheek opzetten met documenten die u regelmatig nodig heeft in de communicatie met uw klanten. U kunt hierbij denken aan zaken als productbrochures en prijslijsten. De documenten in de bibliotheek kunnen worden afgedrukt (om bijvoorbeeld als bijlage bij een brief te worden gevoegd) of als bijlage aan een e-mailbericht worden gekoppeld (zie ook paragraaf Verkoopdocumenten e-mailen). U kunt de bedrijfsbibliotheek natuurlijk ook gebruiken om snel informatie op te zoeken wanneer u bijvoorbeeld een klant telefonisch informatie over uw bedrijf of uw producten verstrekt. Volg de onderstaande stappen om uw bedrijfsbibliotheek te vullen met documenten.

1.Klik aan de bovenkant van het hoofdvenster op de tab Basisgegevens en selecteer vervolgens in de groep Overige de optie Bedrijfsbibliotheek.

2.Klik op de knop Nieuwe map om aan de map Library (waarin de bestanden van de bedrijfbibliotheek worden opgeslagen) een submap toe te voegen. Voeg nog meer submappen toe en deel de submappen indien gewenst op dezelfde manier verder in door volgende niveaus submappen te creëren.
3.Selecteer de (sub)map waarin u een bestand wilt opnemen en klik op de knop Bestand toevoegen Nieuw in de werkbalk of selecteer in het menu de opties Bestand -> Bestand toevoegen.

4.Zoek en selecteer in het venster Openen het bestand dat u in de bedrijfbibliotheek wilt opnemen en klik op de knop Openen. U ziet in het venster Bedrijfsbibliotheek dat het geselecteerde bestand naar de bibliotheek is gekopieerd. Herhaal deze stap totdat u alle gewenste documenten in de bedrijfsbibliotheek heeft opgenomen.
5.Verwijder eventuele ongewenste documenten uit de bedrijfsbibliotheek met behulp van de knop Verwijderen Verwijderen of via de menuopties Bestand -> Verwijderen.

6.Klik op de knop Sluiten om het venster Bedrijfsbibliotheek af te sluiten.