Artikelspecificaties - Media - Lightbox Fotogalerij

Op de subtab Lightbox fotogalerij kunt u extra afbeeldingen van het betreffende artikel invoegen die onderin artikeldetailpagina worden weergeven. Als uw klant op een van de afbeeldingen klikt verschijn er een pop-upvenster met een grote versie van de afbeelding. Door middel van pijlen aan weerzijde van de afbeelding kan de klant navigeren door de ingevoegde afbeeldingen. Tevens kunt onderin dit pop-upvenster miniatuurweergaves van de afbeeldingen laten weergeven. Deze overlay kunt u aan- of uitzetten via het venster Eigenschappen 2/6 Lay-out selecteren > Instellingen > tabblad Artikelpagina's.

Klik op het plus icoon (knop toevoegen) om een of meerdere afbeeldingen toe te voegen aan de lightbox.