Artikelspecificaties - Promotie - Artikeltags (Plus & Extended)

ArtikelenPromotieArtikeltags

Artikeltags bieden de mogelijkheid om buiten de tekstuele omschrijving van het betreffende artikel belangrijke sleutelwoorden weer te geven op de artikeldetailpagina. Mits juist geformuleerd en aansluitend bij het artikel dragen artikeltags bij aan de zoekmachineoptimalisatie van de betreffende artikeldetailpagina.

De Artikeltags-mogelijkheid dient eerst geactiveerd te worden via het venster Instellingen (op te roepen via Eigenschappen). Onder de map Webwinkel kunt u de optie "Artikeltags gebruiken" aanvinken.

Klik op knop toevoegen om een artikeltag toe te voegen aan het artikel. Het venster Artikeltags wordt geopend. Los van het artikel kan het venster Artikeltags ook geopend worden via Basisgegevens bovenin het venster Artikelen.

Artikeltags

Klik op knop toevoegen om een nieuwe artikeltag te definiëren. Klik op de artikletag en vervolgens op VerwijderItem om een artikletag te verwijderen.

Klik op de artikeltag en  vervolgens op Sluiten om de artikeltag toe te voegen aan het betreffende artikel.