Artikeloverzicht

Het artikeloverzicht laat zien hoeveel stuks van een bepaald artikel u bij welke leveranciers heeft ingekocht en hoeveel stuks u aan welke klanten heeft verkocht.

artikeloverzicht

Klik in het deelvenster Geselecteerd artikel op de knop Selecteren om het venster Artikel selecteren te openen. Selecteer een artikel en klik op de knop Sluiten. In het artikeloverzicht worden nu de gegevens voor het geselecteerde artikel per klant weergegeven. Klik op de tabs om te wisselen tussen de weergave van de inkoopgegevens en de verkoopgegevens. Aan de onderkant van het venster worden de totalen weergegeven.