Archief

Als uw een artikel van uw webwinkel wilt verwijderen, maar de productinformatie wilt behouden, kunt u het artikel ook archiveren. U kunt op een later tijdstip dit artikel weer terug plaatsen in uw webwinkel.

1.Klik in het hoofdvenster op het tabblad Start en vervolgens in de menugroep Gegevens op Artikelen om het venster Artikelen te openen.

2.In het linker veld op het tabblad Groepen selecteert u de artikelgroep of -subgroep waar hert artikel toebehoort dat u wilt archiveren.

3.In het overzichtsveld rechts selecteert u het artikel dat u wilt archiveren. Gebruik de Ctrl of Shift toets om meerder artikelen te selecteren.

4.Klik bovenin het venster in de menugroep Artikelen op de optie Archiveren.

5.Herhaal stap 2 t/m 4 om artikelen uit andere artikelgroepen te archiveren.

Gearchiveerde artikelen (handmatig of automatisch)  definitief verwijderen of verplaatsen naar een artikelgroep doet u als volgt:

1.Klik in het hoofdvenster op het tabblad Start en vervolgens in de menugroep Gegevens op Artikelen om het venster Artikelen te openen.

2.In het linker veld klikt u op het tabblad Archief om het archief te openen.

3.Selecteer rechts in het overzicht het artikel dat u wil verwijderen of verplaatsen. Gebruik de Ctrl of Shift toets om meerder artikelen te selecteren.

4.Klik knop verwijderen-menu Verwijderen in de menugroep Artikelen om het geselecteerde artikel definitief te verwijderen of sleep het artikel van het overzicht naar de gewenste artikelgroep of -subgroep in het linkerveld om het artikel terug te zetten.