Apparatuur toewijzen

Wanneer er een kassalade direct op de computer is aangesloten, dan kunt u in LogiVert 6 als volgt aangeven dat de kassalade geopend wordt op het moment dat een verkooptransactie wordt afgerond zodra bij het afrekenen een bon of factuur wordt afgedrukt.

1.Selecteer in het hoofdvenster achtereenvolgens de menuopties Extra -> Instellingen.

2.Aan de linkerkant van het venster ziet u de drie mappen Verkopen, Algemene gegevens en Kassa. Klik op de map Kassa en vervolgens op de submap Apparatuur.

3.Plaats een vinkje in het veld Kassalade, geef aan op welke poort de kassalade is aangesloten en klik op de knop Accepteren.

Indien de kassalade is aangesloten op de bonprinter in plaats van op de kassa, dan wordt het openen van de kassalade bestuurd door de printerdriver. Voor meer informatie over de instellingen van de printerdriver verwijzen wij u naar de documentatie van de leverancier van de driver.

LET OP: Wanneer de kassalade is aangesloten op de printer en het openen van de kassalade wordt bestuurd door de printer driver is het noodzakelijk dat een eventueel geplaatst vinkje in het veld Kassalade verwijderd wordt.

U kunt in het venster Instellingen > Apparatuur ook aangeven dat er een klantendisplay op de computer is aangesloten door het betreffende veld aan te vinken en aan te geven op welke poort het klantendisplay is aangesloten. Op het klantendisplay wordt de volgende informatie weergegeven: de prijs van het zojuist gescande (of handmatig ingevoerde) artikel -> het totaal af te rekenen bedrag -> het totaal betaalde bedrag en het wisselgeld.

In het venster Instellingen > Apparatuur kunt u in het veld Tekst een tekst invoeren die, naast de financiële informatie, altijd op het klantendisplay getoond wordt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de naam van uw bedrijf.