Artikelspecificaties - Promotie - Artikelcombinaties

Als uw klanten een of meer van een specifiek artikel (het basisartikel) bestellen heeft u de mogelijkheid een ander artikel (het combinatieartikel) tegen korting of gratis aan te bieden. Denk bijvoorbeeld aan ‘2 voor de prijs van 1’ of korting op een accessoire van het basisartikel (bv. korting op kwasten bij aanschaf van 5 potten verf).

artikelen-promotie-artikelcombis

1.Klik op knop toevoegen om het venster Combinatieartikel te openen.

Combinatieartikel

2.Geef aan bij welk bestelvolume van het basisartikel de aanbieding van toepassing is.

3.Klik op Selecteren om het gewenste combinatieartikel te kiezen. Dit kan hetzelfde artikel zijn als het basisartikel.

4.Vul de gereduceerde prijs in van het combinatieartikel bij aanschaf van het basisartikel en klik op Accepteren.

5.Herhaal stap 1 tot en met 4 om meer combinatieartikelen aan het basisartikel toe te voegen.