Verkooptransactie overzetten naar andere klant

Wanneer blijkt dat u een bepaalde verkooptransactie bij de verkeerde klant heeft geregistreerd, dan kunt u deze als volgt eenvoudig overzetten naar de juiste klant.

1.Open het venster Verkopen door aan de bovenkant van het hoofdvenster op het tabblad Start te klikken en vervolgens in de groep Gegevens de optie Verkopen te selecteren.

2.Selecteer de verkooptransactie die u wilt overzetten naar een andere klant. In Verkooptransacties zoeken wordt toegelicht hoe u een specifieke verkooptransactie zoekt en selecteert.

3.Klik aan de bovenkant van het venster op de tab Start en selecteer in  de groep Extra de optie Overzetten.
Het venster Verkoop overzetten naar andere klant wordt geopend.

4.Klik in het deelvenster Overzetten naar op de knop Klanten.
Het venster Klanten wordt geopend.

5.Selecteer de klant naar wie u de verkoop wilt overzetten en klik op de knop Sluiten.

6.Klik in het venster op de knop Accepteren.

7.Klik bij de boodschap die nu verschijnt op de knop Ja om te bevestigen dat u de verkoop inderdaad wilt overzetten.
De verkooptransactie is nu aan de juiste klant gekoppeld.