prijsvergelijkingssites

Prijsvergelijkingssites willen dat u ze regelmatig voorziet van een bestand met de gegevens van artikelen in uw webwinkel. Als u de Pro en Pro+ versie van LogiVert 6 heeft, kunt u dergelijke bestanden op gemakkelijke wijze genereren:

1.In het hoofdvenster klikt u op het tabblad Extra. Vervolgens klikt u in de menugroep Im- & Export op Export en selecteert u Vergelijkingssites.

2.Klik op Opslaan als en selecteer of de kolommen in het bestanden Tab gescheiden (wat resulteert in een txt-bestand) of puntkomma gescheiden (wat resulteert in een csv-bestand) moeten worden.

3.Vervolgens kiest u waar u het bestand wilt opslaan.

4.Klik op Sluiten om het venster Vergelijkingssites af te sluiten.