Klantgegevens: tabblad Contactpersonen

Het tabblad Contactpersonen is onderverdeeld in twee subtabbladen, te weten Naam en Contact. Op het tabblad Naam zijn reeds de basisgegevens opgenomen van de hoofdcontactpersoon die u op het tabblad Algemeen heeft ingevoerd. Vul deze gegevens aan met een trefwoord, de eventuele titel van de contactpersoon, een eventueel achtervoegsel en aanhefteksten. De aanhefteksten worden gebruikt in de documenten die u vanuit het programma kunt opstellen, als dit in de sjablonen van deze documenten is gedefinieerd (zie ook paragraaf Sjablonen voor standaarddocumenten maken). Klik vervolgens op het tabblad Contact en voer de relevante contactgegevens in. Klik op dit tabblad op het pijltje naast het veld Adres om een van de adressen te selecteren die u op het tabblad Adres heeft ingevoerd.

KlantenContactpersonen

U kunt in LogiVert 6 een onbeperkt aantal contactpersonen per klant invoeren. Klik op de knop Nieuw (knop toevoegen) om naast de hoofdcontactpersoon ook nog andere contactpersonen toe te voegen.

Alle functies in LogiVert 6 die betrekking hebben op contactpersonen (met uitzondering van de adressering van een offerte) maken gebruik van de gegevens van de hoofdcontactpersoon. Het registreren van de gegevens van andere contactpersonen heeft dus vooral een administratieve functie met als voordeel dat u daarmee gegevens zoals namen, telefoonnummers en e-mailadressen van alle contactpersonen van een bepaalde klant altijd bij de hand heeft.