Webwinkel

Gebruik langer bestelnummer

Als twee klanten op exact hetzelfde moment een bestelling plaatsen kan het voorkomen dat aan beide bestellingen hetzelfde ordernummer wordt toegekend. Als u de optie Gebruik langer bestelnummer aan vinkt, voorkomt u deze situatie in zijn geheel.

Lay-out instellingen niet verwerken in CSS-bestand

De optie Lay-out instellingen niet verwerken in CSS bestand komt van pas als u buiten het programma om de vormgeving van de webwinkel heeft aangepast. Het programma zal uw aanpassingen dan niet overschrijven.

Vrije velden in gebruikersaccount tonen

Heeft u in het venster Klanten vrije velden aangemaakt kunt u er met deze optie voor zorgen dat geregistreerde klanten deze kunnen inzien in hun ledenomgeving.

Multi-shop

De multi-shop functionaliteit biedt de mogelijkheid om van uit een enkele administratie meerdere webshops kunt beheren. Na het aan vinken van deze optie zal in het venster Eigenschappen aan de linkerkant een kolom verschijnen waar u de deelshops kunt instellen.

Basisadministratie online zichtbaar

Heeft u Multi-shop aangezet, kunt u met het aan vinken van deze optie zorgen dat de basisadministratie online niet getoond wordt.

Alleen mini afbeeldingen bij varianten publiceren

Mocht u veel varianten hanteren in de administratie, kunt u deze optie aan zetten zodat enkel de mini afbeeldingen van de varianten worden gepubliceerd. De kleine en grote afbeeldingen worden niet mee gepubliceerd zodat de belasting van de hosting server en duur van het publiceren beperkt blijft.