Uitvoer van gegevens

Klik aan de linkerkant van het venster Instellingen op het plusteken naast de map Verkopen en klik vervolgens op de map Uitvoer. Aan de rechterkant van het venster kunt u nu:

aangeven dat het vinkje uit het veld Nog behandelen op het tabblad Afhandeling van het venster Verkopen automatisch verwijderd moet worden zodra een bestelling gefactureerd is.

een vinkje plaatsen in het veld Status toekennen aan volledig gefactureerde verkoophandelingen. Hiermee legt u vast dat er op het tabblad Afhandeling van het venster Verkopen automatisch een status wordt ingevuld in het veld Status, zodra alle artikelen gefactureerd zijn.

selecteren welke status automatisch wordt toegekend aan volledig gefactureerde verkooptransacties wanneer u de bovenstaande optie heeft aangevinkt.

bepalen dat de bovenstaande geselecteerde status ook aan reeds als volledig gefactureerd gemarkeerde verkooptransacties toegekend moet worden.

Klik op de knop Accepteren aan de onderkant van het venster Instellingen om uw selecties vast te leggen.