Informatie op bestelpagina’s

De informatie op deze pagina's is bedoeld om uw klant te helpen met het voltooien van zijn of haar bestelling. Dit kan met behulp van tekst, audio of afbeelding. Klik op knop toevoegen om de door u gewenste informatie toe te voegen.

Order tracking code
Hier kunt u het script in voeren dat door analyseprogramma’s zoals Google Analytics E-commerce wordt gebruikt om de activiteit van bezoekers van uw webwinkel bij te houden en te analyseren in combinatie met geplaatste orders.
In het "Order tracking code"-script kunt u de volgende variabelen/velden gebruiken:

{$order_id}
{$affiliation}
{$total_cost|string_format:"%.2f"}
{$total_cost_products_exvat}
{$vat_total|string_format:"%.2f"}
{$town}
{$country_name}

{foreach from=$ORDER item=ord}
 {$order_id}
 {$ord.articlecode}
 {$ord.name}
 {$ord.unit_price_show|string_format:"%.2f"}
 {$ord.quantity}
{/foreach}