Het creëren van een betalingswijze als artikel

LET OP: de hieronder vermelde stappen omschrijven de velden die relevant zijn voor een artikel dat een betalingswijze voorstelt. Alle overige onderdelen met betrekking tot het artikel worden beschreven in invullen artikelgegevens.

1.In het hoofdvenster klikt u bovenin op het tabblad Start en vervolgens in de menugroep Gegevens op Artikelen.

2.Klik in het tabblad Groepen aan de linkerkant van het venster op Administratief en vervolgens op knop toevoegen-menu in de menugroep Artikelen bovenin het venster.

3.Vul onderin het venster op het tabblad Algemeen bij Omschrijving de betalingswijze in (bijvoorbeeld: PayPal).

4.Selecteer onder Prijs en bestellen het relevante btw-tarief (omschrijving en percentage) indien van toepassing.

5.Klik bovenin het venster op knop toevoegen-menu in de menugroep Artikelen om een nieuwe betalingswijze in te voeren. Klik op Sluiten om het venster af te sluiten