Fabrikanten

Naast leveranciers biedt LogiVert 6 ook de mogelijkheid fabrikanten op te nemen in uw webwinkel. Het verschil met leveranciers is dat fabrikanten een specifiek merk of landstreek (bv. wijnfabrikanten) vertegenwoordigen. Hiermee biedt u uw klanten de mogelijkheid artikelen te zoeken aan de hand van merk of landstreek.

In het hoofdvenster klikt u op het tabblad Start. Vervolgens klikt u in de menugroep Basis op Artikelen om het venster Artikelen te openen. In het venster Artikelen klikt u op Basisgegevens en selecteert u Fabrikanten. Het venster Fabrikanten opent zich.

fabrikanten

1. Klik op knop toevoegen-menu om een fabrikant of toe te voegen.

2.Vul bij Fabrikant/producent de naam van de fabrikant in.

3.Bij Minimum afname kunt u aangeven of er voor deze fabrikant een minimum aantal artikelen geldt dat afgenomen dient te worden alvorens een bestelling geplaatst kan worden. Klanten die een bestelling plaatsen die niet voldoet aan dit minimum, krijgen een melding dat hun bestelling pas voltooid kan worden mits ze aan het minimum voldoen. Als dit niet van toepassing is, vult u een nul in.

4.U kunt per fabrikant een kortingschema aangeven. Het schema geldt voor alle artikelen die aan deze fabrikant zijn gekoppeld. Een schema van bijvoorbeeld 5% korting vanaf 10 artikelen geeft dus een korting van 5% op alle artikelen van de betreffende fabrikant als het totaal aantal van deze artikelen op 10 of meer uitkomt.

5.Klik knop toevoegen-menu om nog een fabrikant toe te voegen of klik op Sluiten om het venster Fabrikanten af te sluiten.