Beschikbaarheid

Voor elk artikel kunt u zowel de exacte beschikbare voorraad weergeven als een indicatie in de vorm van tekst, afbeeldingen of html-code. Om uw verkoop te stimuleren, kunt bepaalde bewoordingen (bv. “Beperkte voorraad, bestel nu!”) koppelen aan individuele artikelen.

In het hoofdvenster klikt u op het tabblad Start. Vervolgens klikt u in de menugroep Basis op Artikelen om het venster Artikelen te openen. In het venster Artikelen klikt u op Basisgegevens en selecteert u Beschikbaarheid. In het venster Beschikbaarheid kunt u de uitdrukkingen definiëren.

beschikbaarheid

1.Klik op knop toevoegen-menu om een nieuwe uitdrukking toe te voegen. Vul bij Omschrijving de door u gewenste bewoording in.

2.Klik nogmaals op knop toevoegen-menu om nog een nieuwe uitdrukking toe te voegen of Sluiten om het venster Beschikbaarheid af te sluiten.

Zie Artikelspecificaties - Voorraad voor meer informatie over hoe u de uitdrukking kunt koppelen aan specifieke artikelen.