Basisgegevens

Titel van de site
Hier geeft u de titel (bijvoorbeeld de naam) van uw webwinkel. Deze wordt op elke pagina bovenin weergegeven.

Subtitel van de site
Hier geeft u een subtitel aan (bijvoorbeeld uw slogan). Deze verschijnt op elke pagina onder de titel.

Logo
Klik op knop openen om het afbeeldingsbestand van uw logo toe te voegen. Het logo wordt bovenaan elke pagina weer gegeven. De exacte locatie hangt af van de door u gekozen lay-out.

Welkomsttekst
De welkomsttekst wordt alleen weergegeven bovenaan op de beginpagina van uw webwinkel.  Dit kan zowel tekst als audio als een afbeelding zijn. Klik op knop toevoegen om de door u gewenste informatie toe te voegen.

Voetregel
Klik op knop toevoegen om de door u gewenste informatie toe te voegen. Deze informatie wordt op elke pagina onderaan weer gegeven.

Adviesprijsweergave
De vooringestelde code zorgt ervoor dat de door u ingegeven adviesprijs in rood wordt weergegeven met een streep erdoor gevolgd door uw verkoopprijs. Verander dit alleen als uw bekend bent met html-taal.

Prijsweergave toevoeging
De tekst die u hier ingeeft zal onder de artikelprijs worden weergegeven (bijvoorbeeld ‘exclusief btw’).