Artikelspecificaties - Promotie - Cross-marketing

Als uw klant een artikelpagina opent, heeft u de mogelijkheid om naast dit artikel ook gerelateerde artikelen weer te geven. Tevens kunt u een overzicht geven van artikelen die andere klanten tezamen met dit artikel hebben besteld. De methode om klanten te stimuleren meer artikelen te bestellen heet cross-marketing.

artikelen-promotie-crossmarketing

Vul bij Omschrijving de gewenste aankondiging in (bv. ‘klanten die dit artikel bestelden, kochten ook…’ of ‘bijbehorende accessoires’)

Klik op knop toevoegen aan de rechterkant van het venster om het venster Artikel selecteren te openen. Klik op de artikelgroep of -subgroep van het artikel dat u aan het huidige artikel wilt koppelen. Selecteer dit artikel en klik op Accepteren en selecteren om een tweede artikel toe te voegen of Accepteren om de selectie te bevestigen en het venster af te sluiten.

Zie Cross-marketing voor informatie over hoe u automatisch verwijzingen naar gerelateerde artikelen genereert.