Artikelspecificaties - Media - Afbeeldingen

Op het tabblad Afbeeldingen kunt u een pictogram en een kleine en grote afbeelding selecteren voor het artikel. Hoewel de precieze toepassing afhankelijk is van de lay-out, wordt doorgaans het pictogram gebruikt voor weergave in zoekresultaten en het winkelmandje, de kleine afbeelding voor de artikelgroeppagina en de grote en zoomafbeelding voor de detailpagina. De Zoomafbeelding is alleen beschikbaar voor de Plus en Extended.

1.Klik knop toevoegen naast de panelen Mini (pictogram), Klein, Groot en/of Zoom om het venster Afbeeldingen toekennen te openen.
afbeeldingentoekennen

2.Een maximum jpeg grootte is voor elk type afbeelding gedefinieerd. U kunt deze aanpassen of de beperking opheffen door het vinkje bij Maximale jpeg-afmetingen te verwijderen. Grote afwijkingen van het maximum kunnen leiden tot weergaveproblemen afhankelijk van de gekozen lay-out.

3.Klik op Openen en selecteer of u een grote, kleine of miniafbeelding wilt toevoegen. Kiest u voor ‘Allen’ dan kunt u de afbeelding voor alle vier gebruiken.

4.Selecteer de gewenste afbeelding.

5.Herhaal stap 3 en 4 als u voor de verschillende formaten verschillende afbeeldingen wilt gebruiken.

6.Klik op Accepteren om het venster Afbeeldingen toekennen te sluiten.